2006. december 3., vasárnap

Vége az elátkozott hétnek

Ezen a héten szinte csak szar dolgok történtek velem, Petrával és az én János barátommal. Már előre szabadnapot vettünk ki az én kis feleségemmel péntekre, hogy elkerüljük a hétvégi karácsonyi bevásárlókat és szépen megvegyünk/elintézzünk mindent.
Délelőtt elmentünk a KIKA-ba a Hungária körúton, mert arra volt éppen dolgunk és lámpát + polcot kellett venni. Lámpát sikerült is, de polcból nem volt az a szín, ami nekünk kell.
Sebaj gondoltuk, úgyis ki kell menni a Cora-hoz Törökbálintra, mert ott is van valami, amit meg kell venni és 50%-kal olcsóbb, mint bárhol máshol. Már épp kiértünk a Budaörsi útra, mikor beállt a forgalom. 12 körül volt és még lépésben sem lehetett haladni. Angyalkámmal találgattunk, hogy vajon baleset vagy bevásárlóláz. 20 perc - és kb. 300 méter múlva bemondták a rádióban, hogy valami köcsög fegyveres rab megszökött a Gyorskocsiból, ezért a zsaruk minden utat, ami kivezet Bp-ről, lezártak úgy, hogy csak egy sávot hagytak szabadon. Valószínűleg filmben látták, hogy ez így király. Hát baromira nem az.
Ott ugye, ahol mi araszoltunk ez azt jelentette, hogy 4 egyébként is leterhelt sávból csináltak egyet. Még 10 percbe telt, hogy végre elérjük a Dajka G utcát, ahol el tudtunk kanyarodni. Ezek után viszont már máshogy fortuk fel a dolgot. Kezdődött a számítógépes játék utánérzés. Vajon sikerül-e a rend éber őreit megkerülve kijutni a városból?
Jelentem az akciónk sikerrel járt. Kicsit olyan volt, mint egy autós tájfutás. Fent voltunk a hegyen valami eldugott kis utcában, ahol alig tudott menni szegény kis kocsi a sáros földúton, majd egyszercsak Budaörsön voltunk. Azért ha nekünk sikerült, valószínűleg egy fegyveres szökevénynek is sikerülhetett, ha egyáltalán el akarta hagyni a várost.
No mindegy, a Corában vettünk egy csomó mindent (na jó, annyit azéert nem, mert eléggé hó vége van), aztán tökfáradtan hazajöttünk és alvás. Ma nem történt sokminden, de ebben az is benne van, hogy rossz sem és ez tulajdonképpen már jónak számít.
Remélem idén már nem lesze ilyen szerencsétlen hetünk mint ez a mostani volt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal