2008. április 20., vasárnap

Talán...

... lesz valami mostmár.
Kedden két céges interjúm is lesz. Az élet furcsa fintora, hogy mindkettő mobilos cég, a város ellenkező csücskeiben vannak (kelet-nyugat irányban) és egyik sem fejvadászon keresztül megy. Reggel 10-re az O2 nevű céghez megyek. Róluk annyit érdemes tudni, hogy az iphone-t itt Írországban egyenlőre egyedül ők forgalmazhatják. Szóval van náluk egy Accounts Payble Leader állás. Nem mondom, hogy ehhez értek a legjobban, de nem hiszem, hogy túl sok problémát jelentene. Mivel elvileg a folyamatok fejlesztése lenne a fő feladatom, lazán elvállalnám, ha megfizetnek érte. Mondjuk csk 6 hónapos szerződés, de arra tökéletes lenne, hogy meglegyen az úgynevezett ír tapasztalat (Irish market experience), ami nélkül sok cég szóba sem áll az emberrel.
Délután 2-re a Meteor-hoz megyek (tőlük van a telefonom is, mert olcsók, ráadásul egész jók a szolgáltatásaik). Ott Business Analyst (sajnos fogalmam sincs, hogy ez magyarul hogy hangzik. Ha valaki tudja, írja be commentbe) a pozíció és ponosan azt kell csinálni, amit leginkább szeretek. Csapatokat összehozni külömböző részlegek dolgozóiból és pénzügyi folyamatokat fejleszteni. Ezt aztán szépen, részlatesen leírni, kitalálni, hogy mennyi pénz befektetéssel mennyit lehet spórolni, vagy milyen minőségjavulást lehet kimutatni. Erre külőmböző területi vezetőktől engedélyt kell szerezni és szépen átadni egy projekt managernek, aki levezényli a változtatást.
Sajnos ez is csak egy 8 hónapos szerződés, de itt tényleg azon a területen dolgoznék, ahol a továbbiakban is szeretnék. Kédezték a telefonba, hogy mennyit kérek. Próbáltam elég alacsony összeget mondani (azért átlag feletti), hogy jó legyek náluk. A HR-es fickó egyből rávágta, hogy ennél azért ők többet fizetnek, ha nem is sokkal. :) Szóval jó lenne, ha felvennének.
Más nem nagyon történt. Múlt vasárnap elugrottunk sétálni Dun Laogharie-be, mert szép idő volt és mikor utoljára ott jártunk, szakadt az eső. Tényleg szép volt, majd teszek is fel pár képet valamikor. Sétáltunk egész nap (kb. 8-10km), melynek az kett a hatása, hogy hétfőre bedagadt a talpam. Fájt, mint a háborodás mikor ráálltam, de minden nap volt egy interjúm, úgyhogy mentem azért rendesen. Pénteken és tegnap kicsit pihentettem, mert már nagyon elegem volt belőle és mára el is kezdett múlni. Ma délben indultunk sétálgatni a városba. Délután 5-re értünk haza. Mondjuk túl messzire nem mentünk, de benézegettünk amolyan igazán elegáns boltokba, ahova egyébként nem nagyon járunk. Ki is néztem egy 1500€-s Armani öltönyt. Nem mintha igazán különleges volna, de pár év múlva már remélhetőleg fogunk annyira jól állni, hogy lazán beleférjen. Azaz, hogy előbb is bele fog férni, de nem lesz rá szükség, míg fel nem kerülök valami magas pozícióba. :) Néztünk még Petrának is pár szép ruhácskát (Prada, Armani, Hermes, DG, stb). Azok sem voltak sokkal olcsóbbak. Szóval kicsit ábrándoztunk ma.
És továbbra is csak remélem, hogy a 2 telefonos társaság közül felvesz az egyik.

Címkék:

1 megjegyzés:

Időpont: 2008. április 27. 23:43:00 GMT+2 , Blogger Jan_OS írta...

1500 egy öltönyért??? Szinestévé van benne???
remélem most már beesik neked egy zsiros állás, egy olyan amit szeretnél ;)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal