2008. április 3., csütörtök

Van Internet a lakásban!

Bár igazság szerint ez tegnapi előtti hír. Kedden délután behozták a netet és éjszakára sikerült is megoldanom, hogy folyamatosan legyen is és ne kapcsolódjon le percenként. Tegnap aztán sokáig aludtunk és készültünk a délutáni interjúkra. Szerencsére mindkettőnknek ugyanakkor kezdődött és egymáshoz viszonylag közel, úgyhogy együtt mentünk és jöttünk haza. Mikor haza értünk csak arra volt erőnk, hogy együnk pár szelet vajas szalámis kenyeret, aztán bedőltünk az ágyba kicsit pihenni. Ebből az lett, hogy délután 4-től este 9-ig aludtunk. Gyorsan felöltöztünk és elindultunk sétálni, hogy újra elfáradjunk és tudjunk aludni éjszaka. Nem sétáltunk túl sokat, 10-kor már itthon is voltunk, benyomtunk egy filmet a lapitopiba és a vége után el is aludtunk. Ez jónak számít, mert eddig még egyikünk sem lakott ennyire belvárosban és kicsit furcsa, hogy szinte egész éjszaka forgalom megy az ablakunk alatt.
Ma is voltunk már interjúkon. Ahogyan János barátom mondta a minap, hatalmas sztárok lettünk mióta kijöttünk - folyton interjút adunk.
Mivel Petra most éppen Swords-be tart egy immáron céges interjúra, lehet hogy késöbb még felteszek pár képet a lakásról is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal