2008. október 8., szerda

Hetkoznapok

Kisse esemenytelenek a hetkoznapok. Persze folyamatosan uj dolgokat tanulok a kulombozo nyugdijbiztositasi es befektetesi dolgokrol es a rendszerekrol valamint rendszerkovetelmenyekrol, de tulajdonkeppen semii erdekes nem tortenik.
Talan majd holnap. Merthofy vegiglatogatjuk azokat az egysegeket, amiknek a mukodesere hatassal van a munkank es amelyek mas kozpontokban vannak kb. 25km-es korzetben. Tehat a kozpontban csak 2 orat leszunk reggel. Sajnos az elso talalkozot lemondtak a telefonos call centeresek a megnovekedett hivasforgalom miatt, de ebben a penzugyi helyzetben nem csoda, hogy hirtelen a haromszorosara emelkedett a beerkezo hivasok szama. Vasarnap az Alliance 2,5 milliard dollart fektetett be nalunk (reszvenyeket vett hatalomgyakorlati jogosultsag nelkul), de ettol meg szarban van a globalis penzugyi helyzet es sokan telefonalgatnak.
Szoval ez elmarad, de 10-kor kocsiba pattanunk (az enegm betanito csaj kb. 2 eves Audi A4-esebe) es megyunk ide-oda. A terv az, hogy valamikor 5 korul vegzunk es utana beugrunk a kornyeken levo bevasarlokozpontba kicsit nezelodni. Kene meg vennem taskat a kamerahoz, meg plusz aksit is meg persze nemi ruhat, hamar egyszer itt viszonylag sokminden van a meretemben (itt XL helyett csak L-nek szamitok :) ).
Na de miert is kell maris plusz aksi a kamerahoz? Ma este lefoglaltam a szombati buszjegyet New Yorkba. Reggel fel 7-kor indul a busz Hartfordbol es elvileg fel 10-kor mar ott is leszek. Sajnos az ottani szallasok nem tul olcsok, ezert a kb. $300 (ennyibe kerul a nemcsotanyos szallas 1 ejszakara) kifizetese helyett inkabb meg aznap este 10-kor visszaindulok. Ha meg nagyon tetszik a hely, akkor vasarnap ugyanebben az idoben megyek vissza varostnezni. A jegy oda-vissza $54, ugyhogy elmeletileg nem verem magam oruletes koltsegekbe. Vegulis a draga es szamomra fontos dolgokat mar megvettem, tehat tenyleg csak a varosnezes miatt megyek.
Persze aki mar volt ott, az azt mondja, hogy 1 honap is keves, de ha tenyleg jo, akkor majd inkabb Petraval kettesben szeretnem megnezni es nem igy egyedul.
Es vegre kezdunk ott tartani, hogy mar csak masfel hetet kell itt kibirni. Biztos jo hely ez az Amerika, de nekem az elmult het alapjan nem nagyon tetszik. Jo nekem a ven Europa (vagy Ausztral-Azsia).
Na mostmar lessan lefekszem aludni, mindenki masnak is jo ejszakat (vagy jo reggelt) kivanok!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal