2008. szeptember 24., szerda

Holnap már amerikai területen leszek :)

Vagy legalábbis jogilag, merthogy reggel az amerikai nagykövetségen kezdek és az amerikai felségterületnek számít. Azaz én így emlékszem a jogi tanulmányokra, bár annak idején többek közt abból sem voltam túl jó.
Szóval tegnap reggel még úgy volt, hogy okt. 16-ra lenne időpontom, de aztán ez holnap reggelre változott. Még így sem biztos, hogy vasárnap indulhatok a nagy útra, de jövő héten biztos, hogy megyek.
Egyébként a meló tényleg kicsit komolyabb, mint amit eddig valaha csináltam. Ma odajött hozzám a főnököm, hogy van egy kis számítgatás (3 excel fájl, fájlonként 10-12 tab), azt át kéne néznem, hogy leellenőrizzem, hogy jól számolták-e ki az amcsik az épülő németországi központ munkaerő igényét. Holnap délután ülünk össze, hogy megbeszéljük a dolgot részletesen, merthogy erről kint már érdemben kéne tudnom tárgyalni. Mondjuk az se lenne rossz, ha előbb megtudnám, hogy milyen folyamatokról lenne szó pontosan. Nomeg persze a használandó rendszerek még készülnek, így elég nehéz meghatározni, hogy micsoda mennyi időt igényel.
Hullafáradtan érek haza minden nap és szerintem ez még sokáig így lesz.
Azt sem tudom igazán, hogy hogy fogok blogot frissíteni a nagy vízen túlról, mert a cégnél le vannak tiltva a blogok, laptopot meg nem kapok. Érdekes kis út lesz...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal