2008. április 28., hétfő

Zöldmezős beruházás

Valószínűleg nem ez a legmegfelőbb meghatározás arra, hogy mi lesz szerdán, de nekem tetszik.
Most hívott az egyik fejvadász, ahol sikerült egész jól eladnom magam, hogy szerdán várnak egy nagy nemzetközi cégnél (még egyenlőre nem szeretném leírni, hogy melyiknél) egy interjúra. Ez már önmagában jó hír, de nem ez a lényeg.
A történet úgy szól, hogy Rachel (a fejvadász cég üzletági vezetője) az ottani interjúm után 1-2 nappal átküldte az önéletrajzomat ennek a cégnek pénzügyi vezetőjéhez, hogy van-e a számomra nyitott pozíció? Ott nem volt, de ez a pénzügyes főnök átküldte az önéletrajzomat egy másik osztályra (cégfelépítési és tervezési osztály), hátha ott van valami.
Nos, ott sincs. Viszont az ottani vezetőnek kifejezetten tetszik az önéletrajzom, ígyhát behívott egy interjúra. Ha jól el tudom adni magam és tudok olyat mondani, ami igazán felkelti az érdeklődését, akkor pik-pak csinálnak egy új pozíciót a cégnél, ahová egyből fel is vesznek.
Ez persze nagyon jól hangzik, csak sajnos még Rachel sem tudta megmondani, hogy igazán milyen jellegű tudásra és felkészültségre lenne szükségük. Mivel engem hívank be, valószínűleg a Lean Six Sigma, vagy az azon alapuló fejlesztések érdeklik, de ezt 100%-ra nem állítom azért.
Szóval ott van a zöld mező, azt csinálok, amit akarok, aztán a végén majd kiderül, hogy erre gondoltak, vagy valami teljesen másra. :)

Ennek a cégnek nem csak azért örülnék, mert végre lenne állásom, hanem azért is, mert szép helyen van, ha sikerülne esetleg pár évig ott maradni, akkor bárhol a világon jól mutatna az önéletrajzomban és ráadásul még kifejezetten érdekel is, hogy egy ilyen jellegű cégnél hogy állnám meg a helyem.

Eddig a holnapi interjú miatt izgultam egy kicsit, mostmeg hülyére parázom magam a szerdai miatt.

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal