2008. május 5., hétfő

Leégtem

Ki gondolta volna, hogy az ír tavaszi napsütésben alig 3 óra alatt pirosra ég a fejem?
Hát én nem. Írország valahogy nem arról híres, hogy milyen sok naptej fogy. ettől függetlenül, ha marad a jó idő, akkor vennem kell egy flakon naptejet.

Mivel ma bank holiday van, kigondoltuk Petiékkel, hogy megnézzük az állatkertet, mivel az elmúlt kicsit több, mint 1 évben még ők sem értek rá, hogy megnézzék. Jőtt Laci is, így öten találkoztunk 11-kor a Spire-nél. Villamosoztunk pár megállót, aztán kb 10 perc séta után megtaláltuk a sor végét. Nem volt rövid sor, de 1 óra alatt bejutottunk. Tán még életemben nem láttam ennyi kisgyereket egy helyen. Alig lehetett előre jutni a sok babakocsitól. Mondjuk nem nagyon vágom, hogy 3-4 éves kor előtt miért kell állatkertbe vinni a gyereket, de Noncsika talán majd beírja kommentbe :)
Egyébként jó kis állatkert. Van nekik kiselefántjuk is, mely csak pár napja kapott nevet. Látszik, hogy nem magyar volt a névadó, mert Budi lett a neve. Ez indonézul erős, kitartó. Volt fókaetetés is, de ezek kaliforniai fókák voltak, nem itteniek.
Sajnos egyenlőre nem tudok képeket felrakni, mert Petiéknél volt fényképező, úgyhogy majd csak pár nap múlva.
Fél 1-körül jutottunk be és kb. 4-ig sétáltunk. Közben szakadatlanul sütött a nap, az itteni szokásoktól eltérően pedig egy darab felhő sem volt az égen. Úgy látszik kezdjük megszokni az itteni időjárást, mert elvileg nem volt 21 foknál több, mégis pólóban melegem volt.
Persze meg is lett a napsütés eredménye, de remélem szerdáig kicsit fakul majd a fejem vörössége.

Címkék:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal