2008. június 5., csütörtök

Bray

Van még egy kis elmaradásom. Héfőn szünnap lévén elmentünk Bray-be, ami Dublintól kb. 20 km déli irányban a tengerparton. Kellemes háromnegyed órás Dart (az itteni HÉV) út volt, ahol kb. az út felétől már a parton mennek a sinek, ígyhát a kilátás is szép.





Leszálltunk és egyből a partra mentünk. Csodálatosan sütött a nap, bár kicsit fújt a szél is. Azért jó, hogy odafelé vettünk naptejet, mert szükség volt rá.




Nagyon szép hely kavicsos tengerparttal és egy nagy dombbal, amire fel lehet menni egy hosszú úton, de mi a nagy melegben nem nagyon vágytunk erre. Majd talán legközelebb.



Nézegettük, hogy hol ebédeljünk, merthogy hamár sehol sincs 15€/fő alatt semmi, akkor legalább legyen jó. Aztán végülis találtunk egy utcai fish&chips árust, megvettük a dolgokat és a part melletti füves területen megebédeltünk. Tán még jobb is volt, mint egy normál étterem és mindketten jóllaktunk 10€-ból.







Még sétáltunk egy kicsit, aztán mentünk hazafelé.







Egyébként nagy mázlink volt az idővel ezen a hétvégén, mert úgy játszik velünk az időjárás, mint macska az egérrel. Mikor reggel elindul az ember valahová, nem tudhatja, hogy délután milyen idő lesz vajon. És az előrejelzésekből sem lehet semmi konkrétat megtudni. Tegnapra például azt mondták, hogy délután lehet pár felhő. Ehhez képest délelőtt 11-től éjszakáig szinte folyamatosan esett.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal